От 1 седмица я имам 145цата, но ми се струва много ниска отдолу, даже доста време се чудих дали да си я купя, точно поради тази причина. Като чета по форума гледам, че доста хора са правили картер. Как ви се струва височината ли е проблема, или "хубавите" пътища?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Не ви ли се струва много ниска Alfa 145?
Collapse
X
-
...не че е много ниска ми пътищата са си е...и майката.Alfa Romeo 146 1400 L MEDIO 16V TS '00 - Бивша
Чат за съфорумци: http://clubalfaromeo.walker-bg.info/
-
Ще го погледна това със скобата. За съжаление това инфо ми закъсния с около 1 час, защото преди малко я взех от сервиза и можеше да го погледнем още там(ремъци, ролки, масла, филтри, майка си и баща си струваха, а тея свещи, направо ми се изправи косата и ги оставих за следващия път) То картера май вече и е правен преди да я купя и може и да му е била ампутирана скобата, ама не сме видяли
мерси за съвета, ще погледна!Alfa 145 1.6 TS 16V '99
Toyota Corolla 1.4 VVTi
Comment
-
Първоначално публикувано от Евгени ГенчевЛягай отдоло и веднага махай алуминиевата скоба която държи колекторите. Тя се държи на две шпилки към картера,развй и тях. В 90% от случаите картера се чупи заради нея. След махането вероятноста да опазиш картера нараства доста.sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Re: Не ви ли се струва много ниска Alfa 145?
Първоначално публикувано от blablaОт 1 седмица я имам 145цата, но ми се струва много ниска отдолу, даже доста време се чудих дали да си я купя, точно поради тази причина. Като чета по форума гледам, че доста хора са правили картер. Как ви се струва височината ли е проблема, или "хубавите" пътища?
ниска ниска, колко да е ниска
тая скоба ако я имах колелата щяха да са ми във въздуха
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Първоначално публикувано от blablaОт 1 седмица я имам 145цата, но ми се струва много ниска отдолу, даже доста време се чудих дали да си я купя, точно поради тази причина. Като чета по форума гледам, че доста хора са правили картер. Как ви се струва височината ли е проблема, или "хубавите" пътища?
Comment
-
бе питай Бат Вас он ги отроши отвътре навън
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Тази скоба уж държи колекторитре ,но и уж ги пази в участъка където завиват под купето. За закрепването на ауспуха, той си е хванат достатъчно добре отдоло на купето. А за "предпазване" на колекторите ,по-добре тръбата да се поогъне малко от колкото да строшиш картера. Аз като я взех в началото веднаж изтръпнах при слизане от един бордюр, и добре ,че имах късмет да ми се размине.Тогава я свалих и вече 30 000км. никакви проблеми с удри по картера. Просто тази скоба е много коварна.Махайте и ще се убедите че е по-добре. Освен това има много обширна тема по проблема и там хора патили много повече от мен споделят това което и аз ви казвам.Alfa Romeo 146/1.4 TS
Comment
-
Първоначално публикувано от blablaОт 1 седмица я имам 145цата, но ми се струва много ниска отдолу...
.
.
Редовния ми номер е като слизам от тротоар назад да откачам предната броня.
Вече и това не ми прави впечатление.Слизам,един лек ритник,закачам я и продължавам...MB W123 240D
Alfa 146 2.0 TD
Comment
-
Това с подритването ми е познато, ама със старото ми фятче не ми пукаше вече колко е зле, важното е да върви. Ама съгласи се, Алфата още ми е нова и повече боли като стърже по бордюрите... Като я покарам 1-2 години сигурно и за нея ще спре да ми пука толковаAlfa 145 1.6 TS 16V '99
Toyota Corolla 1.4 VVTi
Comment
-
Първоначално публикувано от blablaТова с подритването ми е познато, ама със старото ми фятче не ми пукаше вече колко е зле, важното е да върви. Ама съгласи се, Алфата още ми е нова и повече боли като стърже по бордюрите... Като я покарам 1-2 години сигурно и за нея ще спре да ми пука толковасега съм много по-внимателен
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от W123Първоначално публикувано от blablaОт 1 седмица я имам 145цата, но ми се струва много ниска отдолу...
.
.
Редовния ми номер е като слизам от тротоар назад да откачам предната броня.
Вече и това не ми прави впечатление.Слизам,един лек ритник,закачам я и продължавам.... След пет пълни събаряния на бронята /последното в неделя/ така съм се специализирал в монтажа и демонтажа, че го правя за минути /говоря пълно сваляне и слагане/. А двуцевката горката сигурно вече е със доста намален обем...
Alfa Romeo 156 '04 2.4 JTD M-jet
Comment
-
Първоначално публикувано от W123Редовния ми номер е като слизам от тротоар назад да откачам предната броня.
Вече и това не ми прави впечатление.Слизам,един лек ритник,закачам я и продължавам...
Но при мен проблема е че бронята не ми се откача напълно ами се извива нагоре... и след две такива откачания с натроших здраво решетката.145 Junior 1.4 TS '98
Comment
Comment